Meest gestelde vragen

Je vindt hier een overzicht van de meest aan ons gestelde vragen. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je je vraag aan ons stellen door het contactformulier in te vullen. We doen ons uiterste best om je vraag binnen twee werkdagen te beantwoorden.

Waar kan ik de gegevens van mijn Boon’s Pitstop vestiging vinden?

Onder het kopje WINKELS vind je onder andere het adres en de openingstijden.

Zijn er momenteel openstaande vacatures?

Wanneer wij vacatures beschikbaar hebben kun je die vinden op www.werkenbijboon.nl

Ik zou graag willen werken bij Boon’s Pitstop. Waar kan ik mijn (open) sollicitatie naartoe sturen?

Je kunt je (open) sollicitatie sturen aan werkenbij@boonfoodgroup.nl of sturen naar Boon’s Pitstop, t.a.v. Monique Jacobs, Postbus 3128, 3301 DC te Dordrecht.

Ik mis een product in het assortiment, waar kan ik dit doorgeven?

Via het contactformulier kun je ons laten weten welk product je in ons assortiment mist. Wij zullen vervolgens kijken of dit product toegevoegd kan worden aan het assortiment.

Er is iets mis met een product dat ik bij heb gekocht, waar moet ik hier mee naartoe?

Wij adviseren je met het product (en de kassabon indien deze nog in je bezit is) terug te gaan naar de winkel. Daar zullen ze je klacht naar behoren met je afhandelen.

Ik heb een product of dienst waarvan ik graag zou willen dat Boon’s Pitstop dit gaat verkopen of er gebruik van gaat maken. Wat kan ik hiermee?

Je kunt je bericht hierover sturen naar info@boonspitstop.nl. Je bericht wordt dan doorgestuurd naar de juiste persoon binnen onze organisatie.

Verkopen jullie ook glutenvrije producten?

Ja, wij verkopen glutenvrije producten. Het personeel in de winkel kan je aanwijzen waar deze producten zich precies bevinden in de winkel. Ook kun je dit herkennen aan het oranje vierkant met een glutenvrij logo.

Is er een lijst met gluten- of lactosevrije producten? Kunt u die toesturen?

Via het contactformulier kun je je adresgegevens aan ons doorgeven met daarbij welke lijst je wilt ontvangen. Wij kunnen je een lijst met glutenvrije producten en een lijst met lactosevrije producten toesturen. Het is niet mogelijk deze digitaal te sturen omdat deze lijsten continu wijzigen.